Εορτή Αγίου Σπυρίδωνα σε Οινόφυτα και Άγιο Σπυρίδωνα-Εικόνες

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος  τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Οινοφύτων, με τη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής. Το θείο λόγο κήρυξε ο Γεν. Αρχιερ. Επίτροπος της Μητροπόλεως πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου.

Το εσπέρας της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος του ομωνύμου χωρίου του Δήμου Ορχομενού. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ.αρχιμ. π. Ιερώνυμος Κυριαζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην αρετή της πραότητας του Αγίου Σπυρίδωνος.

Στο τέλος του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας αντίστοιχα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας αφού αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο Σπυρίδωνα ευχήθηκε σε όλους πλούσιες τις πρεσβείες του Αγίου και χρόνια πολλά.

imtl.gr

Σχετικά